Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

Välkommen till vår butik på
Industrigatan 15 i Linköping!

Swimmingpool i glasfiber - kraftig & hållbar poolanläggning

Tillverkning

 

Vid tillverkning av pooler används särskild högkvalitets vinylplast som skyddar tanken mot klor och för höga temperaturer. Glasfiber mattor med bra elasticet; gelcoat som är beständigt mot UV-strålning och låga temperaturer samt motståndigt mot kemiskt påverkan, skyddar mot fuktighet, vatten, kemikalier och ångor samt gör ytan glatt och glänsande; glasfiber med mycket bra förmåga att eliminera luften vid lamineringsprocessen; Top Coat skikt som skyddar mot fuktighet och vattenintrång.

Alla Swimmingpooler håller en hög standard och är utförda med stor noggrannhet. De tillverkas av högkvalitativa vinylister och glasfiber som används under tillverkningsprocessen med rätta proportioner , enligt noga utvalda produktionssätt.

Poolerna karaktäriseras med stor resistans mot väder, tid, aggressiva faktorer samt utmärkta mekaniska parameter. Pooler utrustas också med extra metall förstärkningar på sidoväggar för bättre stabilisering och ihålighet.

Tänk på

Varje swimmingpool påverkas av väderförhållande, särskild under våren och vintern. Temperaturändringar orsakar krympningar och töjningar av poolens sidor.

Om poolen fylls runt om bara med sand eller grus, riskeras att sand- eller gruskorn förflyttas när sidorna krymper. Det kan i sin tur snabbt leda till deformation av poolens sidoväggar oavsett deras tjocklek. För att motverka detta, rekommenderar vi alla kunder att fylla utsidan av poolen med en blandning av sand och cement.

Senast publicerad: 180609 | Powered by SiteSmart